Bootcamp Schiedam

Bootcamp Schiedam

Lijkt het jou geweldig om een bootcamp in Schiedam te volgen? Wat betreft bootcamps kan ik je echt prima van dienst zijn. Ik bied niet alleen reguliere bootcamps, maar verzorg ook speciale bootcamps voor families en bedrijven. Een bootcamp is perfect als jij op een leuke en gezellige manier fit wilt worden. Omdat je sport in groepsverband, kun je elkaar motiveren. De bootcamps zijn bovendien ideaal als je fitter wilt worden, maar niet zo goed weet waar je moet beginnen.

Ik bied mijn diensten standaard voor een leuke prijs aan

Al sinds 2019 kunnen mensen zich bij mij aanmelden voor een bootcamp in Schiedam. Daarnaast verzorg ik ook een bootcamp in Ridderkerk. Ik ben een zeer enthousiaste en ondertussen ook ervaren coach. Het doel is om een fittere versie van jezelf te worden. Door middel van de bootcamps probeer ik ook een blijvend resultaat te bereiken. Ik wil je graag laten zien hoe leuk het kan zijn om te sporten, zodat je dit ook in je eigen routine gaat verwerken. We willen immers af van het bekende jojo-effect. Bij alles wat we doen staat de gezondheid uiteraard altijd voorop. We doen alles verantwoord en werken samen aan alleen een duurzaam resultaat. 


Volgen van een bootcamp in Schiedam is een ervaring op zich

Het volgen van een bootcamp in Schiedam is een ervaring op zich. Voor je daadwerkelijk de trainingen gaat volgen, is het overigens altijd mogelijk een proefles te volgen. Een bootcamp begint altijd met een intensieve warming-up. Vervolgens krijg je een circuittraining voorgeschoteld en sluiten we samen af met een cooling down. Een bootcamp vindt in de buitenlucht plaats en duurt standaard een uur. Alhoewel de trainingen dus vaste onderdelen kennen, bestaan de trainingen steeds weer uit nieuwe en uitdagende oefeningen. De bootcamps zullen daarom nooit saai worden en je lichaam went hierdoor niet aan de oefeningen. Zo blijf je dus echt steeds fitter worden.

Ben jij geïnteresseerd in de bootcamp in Schiedam?


Het doel van een bootcamptraining is om zowel de conditie als de kracht in sterke mate te verbeteren. Het de moeite waard om snel eens kennis te gaan maken als je nou eindelijk eens jouw doelstellingen waar wilt maken. Overigens verzorg ik ook personal training, net als dat je ook samen met mij een challenge kunt aangaan, waarin je binnen 4 weken fitter wordt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil jij je aanmelden? Neem dan gerust contact op!

Bootcamp Schiedam