EVENEMENTEN 2024

STRONG VIKING OBSTAKEL RUN

Zaterdag 17 Juni 2023 gaat FITTURE met zijn leden de 13 KM run doen!


Samen als een team de obstakels overwinnen dat is ons doel! Er staan al 15+ leden aangemeld. Wees op tijd en doe gezellig met ons mee

Foto's zijn te zien bij galerij

BEACH WORKOUT


Zaterdag 1 Juli 2023 organiseert FITTURE een workout op het strand van de Maasvlakte!

Iedereen word daar verwacht om 10:00. Nadat iedereen verzameld is doen we een kleine warming up en starten we daarna met een leuke workout vol competitie spellen. Alles staat in het teken van water en calorieën verbranden!

GO STRONG WORKOUT!

Zaterdag 8 Juli 2023 organiseert FITTURE een GO STRONG WORKOUT in de gorzen van Ridderkerk.

Even een andere locatie met veel heuvel en grasvelden waar we net even wat andere oefeningen kunnen doen! Een nieuwe uitdaging voor iedereen. Vergeet je niet op tijd aan te melden! 

RUN FOR KIKA


In 2024 zal FITTURE een marathon rennen met veel van onze leden! Datum wordt nog bekend gemaakt


Met ons inzet kan wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker gefinancierd worden om de genezingskans van 81% te verhogen naar 100%.

Doe jij met ons mee?

STRONG VIKING OBSTAKEL RUN

In 2024 zal FITTURE weer een obstakel run gaan afleggen met alle leden. Met de keuze uit 7 of 13 KM, datum word nog bekend gemaakt!

Get in shape voor de Strong Viking Obstakel Run met FITTURE! Ontdek meer dan 16+ lessen die jou helpen om jouw doelen te bereiken om fit te blijven. Hoe leuk is het om jouw conditie en kracht optimaal te trainen voor deze onwijs leuke obstakel run!

FIT FAMILY BOOTCAMP


Zaterdag 23 Maart 2024 om 09:00 organiseert FITTURE een Fit Family Bootcamp in Ridderkerk! Doe jij met ons mee?

Op deze dag kun jij samen met je kind (of kinderen) een leuke sportles volgen! De les zal in het teken staan van het op spelenderwijs bewegen. Een superleuke activiteit om samen te doen op de zaterdagochtend! 🏃