STRONG VIKING OBSTAKEL RUN

Ben je op zoek naar een toffe en origineel teambuilding activiteit of gewoon een leuke en sportieve dag met jouw collega's of familie leden? Dan ben je bij Strong Viking aan het juist adres! Deze manier van samenwerken wijkt lekker af van jullie dagelijkse bezigheden. Duik samen het water/modder in, overwin obstakel en kom samen als een sterker team over de finish!

FITTURE is een partnerclub van Strong Viking en helpt jou trainen voor de obstakel run. Door het trainen van jouw conditie en kracht kan jij de obstakels overwinnen en een mooie tijd neerzetten! Get in shape voor de Strong Viking Obstakel Run met FITTURE! Ontdek meer dan 16+ lessen die jou helpen om jouw doelen te bereiken om fit te blijven. 

Kortingscode FITTURE

Created with Sketch.

FITTURE is een partnerclub van Strong Viking en heeft dus een leuke kortingscode. Vraag nu jouw kortingscode aan!

Wat is het adres?

Created with Sketch.

Wat zijn de kosten?

Created with Sketch.

De prijzen staan vermeld op de site van Strong Viking. Omdat FITTURE een partnerclub is van Strong Viking bieden wij jou een kortingscode aan! Stuur ons gerust een berichtje voor de kortingscode.

Wat is de minimumleeftijd voor de inschrijvingen?

Created with Sketch.

De minimumleeftijd verschilt per afstand die je wilt afleggen en met welke editie je mee doet. 

Kan familie komen kijken? Betaal ik dan entree?

Created with Sketch.

Natuurlijk zijn familie en vrienden van harte welkom om de aan te komen moedigen, entree is gratis en het terrein opent om 08.30u. Er zijn naast vele hindernissen ook verschillende stands, catering etc. rond het start- finish gebied te zien waar je tegen betaling kunt eten. Bij gebruikmaking van parkeergelegenheden kan parkeergeld worden gevraagd.

Zijn er verzorgingsposten aanwezig?

Created with Sketch.

Ja. Tijdens de run zijn er verschillende verzorgingsposten aanwezig waar naast water ook drank en repen worden uitgedeeld.

Zijn er omkleed mogelijkheden?

Created with Sketch.

Ja zeker! Er zijn gescheiden omkleed ruimtes voor mannen en vrouwen aanwezig.

Zijn er kluisjes?

Created with Sketch.

Ja, je kunt kosteloos je bagage inleveren bij een bewaakte garderobe. Je krijgt hier een polsbandje waarmee je jouw bagage na de run weer op kunt halen. Er zijn geen kluisjes aanwezig op het terrein! Zorg ervoor dat je een tas meeneemt voor jouw spullen, bij de garderobe nemen ze enkel tassen aan en geen losse items!

Let op: Enkel 1 stuk bagage per deelnemer.

*Het opbergen van bagage is altijd op eigen risico