Bedrijfs Bootcamp

WAT IS BEDRIJFS BOOTCAMP?

Bedrijfs Bootcamp zorgt voor productievere medewerkers, meer betrokkenheid, een lager ziekteverzuim en vermindering van stress.  Bedrijfsbootcamp is daarnaast ook geheel op maat. FITTURE is namelijk inzetbaar voor eenmalige trainingen, een langdurig trainingsprogramma of een evenement op locatie naar keuze. FITTURE zorgt voor goede ingerichte trainingen waarvan deze vol zitten met plezier en resultaat!

VOOR WIE IS BEDRIJFS BOOTCAMP?

Het is natuurlijk belangrijk dat elke medewerker comfortabel genoeg is om deel te nemen aan de lessen. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze lessen toegankelijk zijn voor iedereen, zowel de beginnende als gevorderde sporter kan lekker meedoen!

Hoe leuk zou het zijn om de vrijdagmiddagborrel om te toveren naar een vrijdagmiddag bootcamp? Samen de uitdaging aangaan, flink afzien en maximaal presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Zoek je extra motivatie, stimulans en gezelligheid op kantoor? Dan is Bedrijfs bootcamp ideaal voor jou.


• Regio: Ridderkerk / Rotterdam / Dordrecht / Terneuzen

Tarieven

De exacte prijs hangt af van de soort training, de frequentie, het aantal deelnemers en de specifieke wensen voor materiaalgebruik.


Bent u benieuwd naar een vrijblijvend offerte? Neem dat gerust contact met ons op!

kosten