LOCATIE

Bootcamps - Parkeerplaats Zwembad de Fakkel Ridderkerk (bij de skatebaan)
On The Move Workout - Verzamelen bij Van Riebeekstraat 3, Bolnes

Bootcamps

Samen trainen is veel leuker dan alleen! Trainen in team verband, werken aan je persoonlijk doelen en elkaar steunen als het even moeilijk gaat. Dat maak het juist zo leuk!


We trainen voornamelijk met ons eigen lichaamsgewicht en wisselen dit af met gewichten en attributen. De lessen zijn gezellig, afwisselend, stimulerend en motiverend. 

Zou je graag een keertje mee willen doen? Dan kan dat zeker! Meld je dan snel aan voor jouw gratis proefles! 


FITTURE ROOSTER

Uitdagende lessen bij FITTURE!

billen benen buik

Billen, Benen, Buik Workout

Tijdens de BBB workout pak je de drie belangrijkste B's van je lichaam aan, namelijk je Buik, Benen en Billen! In slechts één uur tijd train je al deze spieren met behulp van cardio- en krachtoefeningen.

boksen

Boksen Training

Bij de Boks Training gaan we één uur aan de slag met jouw boks techniek en leren wij jou hoe je jouw kracht het beste kunt doseren. Wij trainen hierdoor vaak met bijvoorbeeld stootkussens. 

upper body core

Upper Body & Core Workout

Bij een Upper Body & Core Workout pak je de buikspieren, armen, schouders, rug en borst aan. In slechts één uur tijd train je al deze spieren met behulp van krachtoefeningen in een leuk circuit.

on the move

On The Move Workout

Met de On The Move Workout joggen wij een leuke route door Ridderkerk of Schiedam en combineren wij dit met krachtoefeningen onderweg. Een leuke manier om jouw conditie op te pakken!

full body

Full Body Workout

Bij een Full Body Workout spreek je alle spieren in je lichaam aan in één uurtje training. De perfecte workout om je hele lichaam in shape te houden! 

HIIT

HIIT Workout 


HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Met een HIIT training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust.
Door een intervaltraining zal iemand op een hogere intensiteit trainen dan bij een andere training waardoor de conditie snel verbetert. 

Tarieven Bootcamp

Strippenkaarten

Bootcamp

Strippenkaart 10 lessen

(3 maanden geldig)

Bootcamp Ridderkerk

Strippenkaart 5 lessen 

(2 maanden geldig)

Outdoor training

Losse les

(14 dagen geldig)

Abonnementen 

Bootcamp Ridderkerk

1 x p.w. Bootcamp 

(Maandelijks opzegbaar)
€4,50 per les

Bij dit abonnement kan je 1 keer per week gebruik maken van alle bootcamps. Dit abonnement word maandelijks automatisch afgeschreven en is maandelijks opzegbaar. 

Bootcamp

2 x p.w. Bootcamp

(Maandelijks opzegbaar)
€4,00 per les

Bij dit abonnement kan je 2 keer per week gebruik maken van alle bootcamps. Dit abonnement word maandelijks automatisch afgeschreven en is maandelijks opzegbaar. 

Outdoor training

Onbeperkt Bootcamp

(Maandelijks opzegbaar)
€3,50 per les

Bij dit abonnement kan je onbeperkt gebruik maken van alle bootcamps. Dit abonnement word maandelijks automatisch afgeschreven en is maandelijks opzegbaar.