Personal trainer Ridderkerk

Als personal trainer in Ridderkerk help ik jou graag bij het bereiken van je persoonlijke doelen. Ik kan je hulp bieden bij het afvallen, maar ook zorgen voor meer spiermassa. Ik kan je verder het beste online voedingsadvies geven en kan je een challenge van vier weken bieden om je in die periode een gezonde leefstijl aan te leren. Kies je voor personal training, dan krijg je ook altijd voedingsadvies. Om jouw persoonlijke doelen te behalen, is namelijk ook de juiste voeding zeer belangrijk.

Een gezondere en frissere versie van jezelf worden


Ik ben sinds 2019 actief als personal trainer in Ridderkerk. Ik heb veel ervaring en weet precies wat jij moet doen om jouw persoonlijke doelen te behalen. De praktijk is echter minstens net zo belangrijk en ook wat dat betreft kan ik je de nodige ondersteuning bieden. Ik zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft en spoor je aan om verder te gaan als je toch even dreigt om je motivatie te verliezen. Kies je voor mij als personal trainer in Ridderkerk, dan merk je bovendien dat personal training ook zeer betaalbaar kan zijn.


Mijn doel is helder. Ik help je om een betere en vooral frissere versie van jezelf te worden. Een ander doel is om ervoor te zorgen dat sprake is van een blijvend resultaat. Ik help je te verlossen van het bekende jojo-effect.

Als personal trainer in Ridderkerk zie ik graag blijvende resultaten


Het jojo-effect kun je voorkomen door een levensstijl aan te nemen die je ook kunt behouden. Een te streng dieet, gaat vaak gepaard met een terugval. Wanneer je mij als personal trainer in Ridderkerk kiest, dan focussen we ons echt op de lange termijn. Belangrijk is dat je nieuwe gewoontes ontwikkeld en dat jij je daar ook prettig bij voelt. 

Ik verzorg ook bootcamps in Ridderkerk en Schiedam

 

Naast dat ik personal trainer in Ridderkerk ben, kun je ook voor een bootcamp in Ridderkerk of Schiedam bij mij terecht. Ik kan je familie bootcamps bieden, maar ook als je een bedrijfsbootcamp wenst, kan ik je meer dan goed van dienst zijn. Wanneer je voor een bootcamp kiest, dan kom je samen met anderen in beweging. Zo hebben jullie de mogelijkheid om samen fit te worden en kunnen jullie ook elkaar blijven motiveren.


Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan beteken als personal trainer in Ridderkerk? Neem dan snel contact met me op, zodat je binnen de kortste keren met trots in de spiegel kunt kijken.