revieuw fitture

REVIEWS

duo training

Ik vind de bootcamp trainingen altijd uitdagend en variƫrend. Desondanks word ik nog steeds uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen. Het is heel gezellig om in groepsverband te sporten en elkaar te motiveren. Dat altijd in de frisse buitenlucht, ik wil niks anders meer!Debora

cooling down

Ik train nu bijna ruim een jaar bij FITTURE en dat bevalt me nog steeds heel goed!  Ik voel me erg fit en na elke training zeer voldaan.

De bootcamp van FITTURE heeft mij weten te motiveren door de leuke/creatieve manier van trainen en de uitdaging om altijd het uiterste uit mezelf te halen.

Bianca

review

Ik ben vanaf Januari begonnen met trainen bij FITTURE. Nu al 10 kilo afgevallen, met een betere conditie en vet verlies van 12 procent. Hierdoor ben ik sterker dan ooit en heb op de Frysman (dit is de hele triatlon) mijn PR verbroken in een tijd van 13:51:37. Ook ben ik begonnen met boksen bij FITTURE, echt heel gaaf en zo goed voor je lichaam. Al dit is mede mogelijk door de training van Serena, ik ben zo blij met wat ik nu al bereikt heb.
Wim

review

Ben begonnen bij FITTURE om mijn conditie en spierkracht op te bouwen.
Dit is super leuk om te doen,lekker buiten trainen. Serena is motiverend helpt je om net iets verder te gaan.!

Daardoor ben ik ook de coaching bij haar gaan volgen. Iedere week wegen en cm meten. Ben al aardig wat kilo's en cm kwijt geraakt door mijn eetpatroon te veranderen  en bewustere keuzes te maken. Serena motiveert je om je doelen te bereiken en als je het even niet meer ziet zitten geeft ze goede peptalk. Ben super blij voel me weer lekkerder en fitter.

Simone

review

Altijd uitdagende en leuke workouts, Serena ziet je eigen grens, duwt je daarheen en motiveert vervolgens om die te verleggen. Op deze manier ben ik op een verantwoorde manier in minder dan een jaar tijd 10kg en >55cm kwijtgeraakt en tegelijkertijd mijn conditie verbeterd!

Petri

review

De bootcamp lessen van Fitture zijn erg gevarieerd, gezellig en ik voel me fitter. Het trainen in de buitenlucht is lekker en de sfeer in de groep is erg goed. Ik kan het iedereen aanraden!


Ellen

review

Ik hou van de bootcamps die Serena geeft! En daarnaast motiveert en coacht ze je op een superfijne manier om gezond te leven en genoeg te sporten en te bewegen.

Elke les is anders (in ruim een jaar nog geen 1x dezelfde les gehad) en die afwisseling zorgt ervoor dat sporten echt leuk blijft. En daarnaast zijn de lessen gewoon keigezellig!


Aline