senior beweeglessen

Senioren Beweegles

Om te zorgen dat iedere senior kan sporten en bewegen richten wij ons op een passend aanbod. Met passend aanbod bedoelen we sport- en beweegactiviteiten die aansluiten bij de wensen, behoeften en fysieke en sociale mogelijkheden van senioren! En dat allemaal op uw zorglocatie. 

senioren wandelen

Wandelen Club

Wij merken dat bewegen voor senioren heel belangrijk is, maar ook vooral dat veel senioren niet meer vaak naar buiten gaan of durven. Wandelen is daarom een leuke activiteit waarbij de senioren niet alleen in beweging zijn maar ook nog eens een frisse neus kunnen halen met een hoop gezelligheid om zich heen.

senior beweegles 1 op 1

1 op 1 Beweegles

Bewegen in een grote groep kan voor velen senioren een grote opgaven zijn. Om ook deze senioren in beweging te krijgen bieden wij 1 op 1 beweeglessen aan. Dit kan ook aangevraagd worden voor bedlegerige senioren, want ook voor hun is bewegen natuurlijk ook erg belangrijk.  

senior beweeglessen met beweegcoach

Activiteiten vanuit of naast de stoel

Bewegen van uit de stoel is voor elke senior toegankelijk. Wanneer mogelijk proberen wij ook naast de stoel oefeningen te doen. Door op muziek van vroeger te bewegen en/of mee te zingen of dansen word het alleen maar leuker! Het zorgt voor een betere connectie binnen de beweeggroep en proberen wij bij iedereen een lach op het gezicht te toveren.

senioren yoga

Senioren Yoga

Een fijne manier om te bewegen en te gelijk ook lekker tot rust te komen. Yoga helpt de senioren bij het ontspannen en om de dagelijkse drukte en stress beter te kunnen verwerken.